SNOW FILM FEST na zámku Kynžvart

Celovečerní pásmo špičkových filmů o extrémním lyžování, zimním lezení, snowboardingu, snow-kitingu a dalších zimních radovánkách.

Informace

17:30 Začátek promítání


17:35 Pro vrchol až na konec světa
Česká republika│ 25 min

18:00 Stoupání
Francie│ 7 min

18:07 Bez pádla
Kanada │ 41 min

18:48 Innsbruck. Powder. People.
Nový Zéland │ 17 min

19:05 Přestávka

19:30 Jyrgalan
Česká republika│ 20 min

19:50Ledový tanec na Godafossu
Německo │ 31 min

20:22 Prozíravost
Itálie│ 20 min

20:42 Náruč severu
Česká republika │ 24 min

21:10 Konec promítání

 

Vstupné 60,-CZK - vstupenky online nakupujte v daném termínu jako "PŘEDNÁŠKU".

VSTUPENKY ONLINE